van Nico's Drift Baruch

Hoi Gea en Henk,
Hoe is het met jullie daar in Spanje? Ik lees regelmatig de avonturen en kan begrijpen dat het je soms even opbreekt.
Er komt heel wat bij kijken en er gaat veel tijd en moeite in zitten om  er echt jullie paradijsje van te maken. Ik hoop Gea dat je inmiddels weer een beetje energie hebt opgedaan.

Met ons hier in Portugal gaat alles goed. Baruch heeft inmiddels zijn 12,5 jarig jubileum gevierd, een hele prestatie. Hij is nog steeds liever lui dan moe, maar ongelooflijk hoe hij soms  tekeer kan gaan. Als hij speelt met Mila weet je niet wat je ziet voor zo'n oud kereltje. Daar moet hij dan wel weer een paar uur van bijkomen en wat boompjes  omzagen. Kortom, een heerlijk kereltje. Kijk maar naar de foto's.
Groetjes van Arno, Marielle, Pebbles, Baruch, Mila en Pixie.

Hier gaat alles nu weer goed, zeker omdat Baruch vandaag jarig is. We zijn zo trots. 13 jaar is hij alweer, onze George Clooney. Hij heeft het nog steeds reuze naar zijn zin. Hij loopt 's ochtends lekker een rondje mee met de meiden en voor de rest van de dag sjokt hij wat door de wijk. Iedere dag daagt Mila hem uit en rennen ze samen door de kamer. Baruch maakt daar tegenwoordig de raarste krijsgeluiden bij, volgens ons omdat hij niet veel meer hoort. Doet hij nu ook iedere keer als hij zijn eten krijgt. Hij springt in het rond en krijst uit volle borst, zo lachen. Tanden poetsen heeft hij geen zin meer in en ook kauwt hij niet meer op botjes.
Speciaal voor zijn verjaardag een lekker vlezig bot gekocht. Niet echt tandhygiënisch verantwoord, maar daar wist hij wel raad mee. Helaas kan hij niet meer gek doen met Pebbles, we hebben 6 april afscheid van haar moeten nemen. Ze heeft een herseninfarct gehad en zij heeft nog een week geknokt. Maar helaas ging het niet meer, het ging zo slecht met haar. Zo vreselijk verdrietig. Daarom genieten we iedere dag zo van onze schatten, want je weet nooit wat er de volgende dag gebeurt. We voelen ons gezegend en we zijn jou nog steeds dankbaar dat je Baruch aan ons hebt gegund.
Groetjes van Arno, Mariëlle, Baruch, Mila en Pixie

Knap ventje

Lekker luieren

Luieren bij de baas, Top!

Mila, ik ga je pakken

Mila, ik heb je te pakken

Kijk eens Gea, wat een lekker bot ik gekregen heb voor mijn 13de verjaardag, heerlijk!

En wat is hij lekker

Lekker dollen met Mila

Favorite bezigheid van Arno

Begin speelkwartier

Einde van het speelkwartier

13 Jaar en gewoon zelf de wandeling gelopen

Even de bloemetjes buiten zetten

Lekker aarbeidjes eten

Tijd voor wat rust

Wat een mooi uitzicht

Zo baasje, opgestaan is plaats vergaan