van Nico's Drift Baruch

Hoi Gea en Henk,
Hoe is het met jullie daar in Spanje? Ik lees regelmatig de avonturen en kan begrijpen dat het je soms even opbreekt.
Er komt heel wat bij kijken en er gaat veel tijd en moeite in zitten om  er echt jullie paradijsje van te maken. Ik hoop Gea dat je inmiddels weer een beetje energie hebt opgedaan.

Met ons hier in Portugal gaat alles goed. Baruch heeft inmiddels zijn 12,5 jarig jubileum gevierd, een hele prestatie. Hij is nog steeds liever lui dan moe, maar ongelooflijk hoe hij soms  tekeer kan gaan. Als hij speelt met Mila weet je niet wat je ziet voor zo'n oud kereltje. Daar moet hij dan wel weer een paar uur van bijkomen en wat boompjes  omzagen. Kortom, een heerlijk kereltje. Kijk maar naar de foto's.
Groetjes van Arno, Marielle, Pebbles, Baruch, Mila en Pixie.

Hier gaat alles nu weer goed, zeker omdat Baruch vandaag jarig is. We zijn zo trots. 13 jaar is hij alweer, onze George Clooney. Hij heeft het nog steeds reuze naar zijn zin. Hij loopt 's ochtends lekker een rondje mee met de meiden en voor de rest van de dag sjokt hij wat door de wijk. Iedere dag daagt Mila hem uit en rennen ze samen door de kamer. Baruch maakt daar tegenwoordig de raarste krijsgeluiden bij, volgens ons omdat hij niet veel meer hoort. Doet hij nu ook iedere keer als hij zijn eten krijgt. Hij springt in het rond en krijst uit volle borst, zo lachen. Tanden poetsen heeft hij geen zin meer in en ook kauwt hij niet meer op botjes.
Speciaal voor zijn verjaardag een lekker vlezig bot gekocht. Niet echt tandhygiënisch verantwoord, maar daar wist hij wel raad mee. Helaas kan hij niet meer gek doen met Pebbles, we hebben 6 april afscheid van haar moeten nemen. Ze heeft een herseninfarct gehad en zij heeft nog een week geknokt. Maar helaas ging het niet meer, het ging zo slecht met haar. Zo vreselijk verdrietig. Daarom genieten we iedere dag zo van onze schatten, want je weet nooit wat er de volgende dag gebeurt. We voelen ons gezegend en we zijn jou nog steeds dankbaar dat je Baruch aan ons hebt gegund.
Groetjes van Arno, Mariëlle, Baruch, Mila en Pixie

Knap ventje

Lekker luieren

Luieren bij de baas, Top!

Mila, ik ga je pakken

Mila, ik heb je te pakken

Kijk eens Gea, wat een lekker bot ik gekregen heb voor mijn 13de verjaardag, heerlijk!

En wat is hij lekker

Lekker dollen met Mila

Favorite bezigheid van Arno

Begin speelkwartier

Einde van het speelkwartier

13 Jaar en gewoon zelf de wandeling gelopen

Even de bloemetjes buiten zetten

Lekker aarbeidjes eten

Tijd voor wat rust

Wat een mooi uitzicht

Zo baasje, opgestaan is plaats vergaan

Hoi Gea en Henk,
Hoe is het met jullie daar in Spanje en met alle viervoeters?
Hier is alles goed. En we zijn trots, zo trots. Want er is er één jarig, hoera. Baruch is vandaag 14 jaar geworden. En hij doet het zo goed. Hij loopt nog steeds 's ochtends mee met de wandeling. Ik moet hem wel regelmatig het eerste stukje dragen, maar volgens mij vind hij dat gewoon echt fantastisch. Na de ochtendwandeling gaan Mila en Baruch nog steeds te keer. Rennen om de bank, slopen de mand en krijgen geen genoeg van elkaar. En als zijn eten er aan komt, dan staat hij te stuiteren en rondjes te draaien. Wat een heerlijk kereltje. En nu het weer wat warmer is gaan we 's middags een rondje doen met zijn hondenbuggy. Hij vind het zo fantastisch en ik ook. Hij wordt wat zwakker met zijn achterpootjes, maar voor de rest gaat het nog zo soepeltjes. We krijgen regelmatig complimenten, ze geloven gewoon niet dat Baruchje al 14 jaar is geworden. En als er een reutje, hoe groot dan ook, bij de hand gaat doen dan legt hij ze in de houdgreep. Het is gewoon altijd genieten met Baruch. Een kereltje om op te vreten.
Groetjes uit Poortugaal van Arno, Mariëlle, Baruch, Mila en Pixie

De Bench, mijn plekje

Hoi Gea, ik heb het prima naar mijn zin

Krijg ik een snoepje?

Op stap

Ligt er nog een konijnenkeutel?

Me and my ladies

Zo lekker ruim

Mijn superbuggy

Mijn Superbuggy

Zo'n knapperd

Op stap met de ladies

Hoi Gea en Henk,
Hoe is het met jullie. Ik hoop dat jullie in een goed gebied in Spanje wonen en geen last hebben van bosbranden. Ik las dat Bubbles inmiddels 15 jaar is geworden, veel knuffelen maar.
Vandaag is Baruch 14 jaar en 3 maanden, een moment om even extra bij stil te staan. Ons kereltje maakt het zo goed, ondanks dat we bij hem iets vreselijk naars hebben ontdekt. Het is inmiddels al weer 3 maanden geleden dat we een bobbel bij hem voelde in zijn oksel. Ze dachten een lipo of een lipocarcoom (kwaadaardig, maar zaait niet uit). Maar helaas, het bleek een mastocytoom. Dit openbaart zich in drie fases, niet snel uitzaaiend tot extreem snel uitzaaiend. Bekomen van de schrik gaan we "gewoon" verder en genieten des te meer van ons kereltje. En we zijn zo trots op hem. Hij doet het zo goed en we hebben tot nu toe geen reden tot zorgen. Ondanks de hitte heeft hij het zo naar zijn zin. Hij loopt echt nog steeds de ochtendwandelingen zelf en gaat daarna zo leuk spelen met Mila. De rest van de dag slaapt hij veel en doet het rustig aan. Met de meiden Mila en Pixie gaat alles goed en we blijven genieten van ons drietal. We hebben nog een heel leuk filmpje van onze vakantie naar de Belgische Ardennen in juni. Ik zal dit apart toesturen en hoop dat jullie dit
kunnen openen.
Groetjes uit Poortugaal van Arno, Mariëlle, Baruch, Mila en Pixie

Hallo Gea en Henk,
Hoe is het met jullie? Ik lees regelmatig de verhalen op de site en zie dat er weer een aantal viervoeters jullie paradijs hebben gevonden.
Helaas hebben er ook enkele afscheid genomen, maar ze hebben bij jullie in ieder geval hun leven kunnen leven en mogen zijn wie ze zijn.

Hier gaat alles zijn gangetje en Baruch heeft het nog steeds zo naar zijn zin. Ons heerlijke kereltje is inmiddels 14,5 jaar oud en daar mogen we best even bij stil staan, zeker onder zijn omstandigheden.
Hij 
loopt 's ochtends zijn wandeling nog steeds met de dames en laat zich de rest van de dag lekker vertroetelen. En altijd stoer doen tegen anders reutjes. Behalve zijn vriend Toby.
Een jong reutje die pas verhuisd is, 
maar waar we nog steeds contact mee hebben. En als ze elkaar zien dan is het dolle pret. Zo gek op elkaar, heel bijzonder. Ik heb een aantal foto's van onze voorgaande vakanties met Baruch, uit de oude vakantiedoos. Mooie momenten om bij stil te staan en van te genieten.
Echt, we genieten zo van ons kereltje die op onze pad is gekomen en ik weet dat we het al menig keer hebben gezegd, maar we zijn zo dankbaar.
Groetjes uit Poortugaal van Arno, Mariëlle, Baruch, Mila en Pixie

Rustig wakker worden

Het park verkennen

Met de vrienden op stap

Wasbeurt na de wandeling

Gaan we nog spelen Mila?

Ja we gaan nog spelen

En nu is het etenstijd

14,5 jaar nu

Belgische Ardennen 2014

Belgische Ardennen 2017

Belgische Ardennen 2018

Belgische Ardennen 2022

Brabant 2019

Duitsland 2016

Frankrijk 2021

Ik zelf en mijn vriendje Toby

Even de pootjes strekken

Gea dit is waar ik lekker kan wandelen

Ik heb het prima naar mijn zin

Lekker binnen in de zon

Onze Baruch, bijna 15 jaar!