Skip to main content

van Nico's Drift Sophie 

Geboren, 13 Juni 2014
Overleden, 7 december 2020

Sophie had een ( gesloten ) baarmoedertje ontsteking. Na de operatie kwamen er meerdere complicaties en na een noodzakelijke tweede operatie begaven haar niertjes het ondanks alle zorgen... het was te veel voor Sophie. Ze is in mijn armen gestorven. 

Het klinkt heel raar maar deze intense week waarbij ik niet van haar zijde week heb ik als heel waardevol ervaren. Zowel Sophie als de andere honden hebben mij laten voelen hoe bijzonder de communicatie is tussen honden en heb ik zoveel mogen leren. 
 
Dank je wel Sophie, voor alles! Jouw moeder heeft jou niet mogen op zien groeien. Ik had Noor, voor ze stierf beloofd dat ik voor haar pupjes zou zorgen en dat heb ik met liefde gedaan. Dat gaf al een extra dimensie aan onze band. In je korte leven heb je je ontwikkeld tot de leider van de roedel.  Je was bijzonder zelfverzekerd en stabiel. Alles wat een leider nodig heeft..  De andere hondjes en wij missen jou lieve Sophie...

Sophie Noor is het laatste pupje van Noor. Ik ben heel blij dat Noor voort blijft leven in deze schitterende dochter. Sophie ontpopt zich als een bijzonder zelfverzekerd [lees; stronteigenwijs] Mopsje. Ze is nergens bang voor, denkt dat de wereld speciaal voor haar als speeltuin is gemaakt en eis alle aandacht op. Als er iets is waar Sophie het niet mee eens is dan laat ze dat in ferme taal weten! Ze lijkt wat karakter betreft dan ook helemaal niet op haar integere, verlegen moeder of haar goedmoedige, rondborstige vader.. We hebben onze handen vol aan deze bandiet maar ze steelt ook ieders hart met haar open karakter. Sophie is een prachtig, charismatisch hondje en ik ben zo trots op deze kleine meid!

It's Obelix Jr. van Oogappel Diesajn, beige

Ch. Tangetoppen's Obelix, beige Ch. Filosofias Marchelle, beige
Tangetoppen's Fiola, beige
Ch. Wanda von der Oelmühle, beige Zarab vom Ulmer Haus, beige
Maureen von der Oelmühle, beige

Mopsebo's Fairytale From Norway, beige

Semlans Theodor, beige Ch. Romeo vom Ulmer Haus, beige
Semlans Ilse, beige
Ch. Pumopetchi's Lisa Perita, beige Pugsies Jiminy Cricket, beige
Mopsebo's Flotte Felicha, beige


Nico's Drift Sirius, broer van Sophie