……..IK VERTREK...….

….Samen met Henk en alle dieren naar ASTURIAS in Noord Spanje...

"Wat gaan jullie daar doen?", vragen veel mensen zich af. Wij hebben werkelijk géén idéé.
Zowel Henk als ik zijn hals over kop verliefd geworden op deze streek. Prachtige natuur: Hoge, grillige bergen; Picos de Europe, enorme bossen, steile kliffen, lieflijke baaitjes, woeste rivieren en tussen al dit natuurschoon liggen kleine dorpjes met knusse akkertjes verstrooid waar gemoedelijke mensen op een zéér ontspannen manier leven en werken met respect voor de natuur..

Op 3 kilometer van de kust hebben wij in Oles een groot wit huis gekocht met anderhalf hectare land; El Llegonzuco del Oyanco. Een groot huis met ruimte voor al onze dieren midden in de natuur. Hier ontspringt ook de bron van Rio Merón.. En nu? Zijn de grenzen dicht door het corona virus..

Tot die tijd gaan we ons zolang vermaken op Vakantiepark De Hunzebergen in Exloo en kunnen we misschien de nieuwe bewoners van Het Hegeveld nog een beetje terzijde staan. Dierenpension Het Hegeveld wordt vanaf 11 mei overgenomen door Henk en Dagmar. Onder hun bezielende leiding gaat het Hegeveld verder waarmee ik moest stoppen; liefdevolle opvang van honden en dan voornamelijk de honden die niet in een 'gewoon' pension terecht kunnen.

Blijf af en toe deze nieuwe website bezoeken, we houden jullie op de hoogte van ons Spaans avontuur!